Comunicat de presă – Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia

Comunicat de presă – Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia

Judoka Alexandru Sibişan – medalie de bronz la Gimnaziada din Franţa

Elev al Liceului cu Program Sportiv şi judoka legitimat la CS Unirea Alba Iulia, Alexandru Sibişan, a obţinut un rezultat extraordinar la Gimnaziada Normandy din Franţa – competiţie sportivă şcolară internaţională. Acesta s-a clasat pe locul 3 după ce a câştigat meciuri extrem de dificile, disputate cu sportivi din Algeria şi Turcia.

Alexandru Sibişan a luptat cu sportivi internaţionali extrem de bine pregătiţi, reconfirmându-şi astfel forma extrem de bună pe care o are. Sibişan demonstrează că reuşeşte să câştige medalii importante şi în afara graniţelor, nu doar la competiţiile naţionale.

Elev al Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Mateica Daniela), Alexandru Sibişan este component al lotului naţional de judo şi sportiv cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moşneag) şi CSM Piteşti. Antrenorii secţiei noastre de judo sunt profesorii Dinu Alin şi Dinu Cristian.

La Gimnaziada Normandy din Franţa, desfăşurată săptămâna trecută, Sibişan a reprezentat România la categoria 90 de kilograme.

A avut primul meci cu un sportiv din Kazahstan pe care l-a pierdut în ‘golden score’ după 6 minute la shido (penalizare). în recalificare, Sibişan s-a întâlnit cu un judoka din Algeria, pe care l-a învins prin procedeul ippon. Lupta pentru medalia de bronz a câştigat-o în faţa unui sportiv din Turcia (tot prin ippon).

CS Unirea Alba Iulia transmite felicitări tuturor sportivilor şi antrenorilor participanţi!

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia
[email protected]


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.